fbpx

Partnerskap

Tillsammans med olika branschaktörer

Drönaruppdraget har ingått partnerskap med en rad olika aktörer inom drönarbranschen. Tillsammans skapar vi marknadens vassaste erbjudanden och lösningar. Allt för att genera värde för våra kunder.

Strategiskt och värdeskapande

QuadFoto -
Utbildingspaket

Fredrik Nilsson på QuadFoto är en av Sveriges mest erfarna UAS-piloter och utbildare inom främst praktiskt handhavande. Tillsammans erbjuder vi skräddarsydda paketlösningar där Drönaruppdragets teoretiska material varvas med praktisk flygning på QuadFoto:s utbildningsplatser. Ett skalbart alternativ för företag. 

GLOBHE -
Nätverk och kompetensutveckling

GLOBHE tillhandahåller ett globalt nätverk av över 3500 drönarpiloter med uppdrag att lösa verkliga problem i främst utsatta områden med hjälp av drönarfoto och film. Drönaruppdraget erbjuder drönarutbildningar för GLOBHE:s svenska nätverk av piloter. Piloter som genomgår utbildning har sedan möjlighet till betalda frilansgig via Crowddroning genom GLOBHE. Tillsammans accelererar vi drönarutvecklingen. 

Frilans Finans - Fakturera utan företag

Drönare har många kommersiella användningsområden. Vår partner Frilans Finans gör det möjligt för privatpersoner att på ett tryggt, enkelt och smidigt sätt fakturera för utförda drönaruppdrag, helt utan företag. Kunder till Drönaruppdraget får 30 % på första fakturan. Läs mer om Frilans Finans här.  

Kontakta oss

Vi söker alltid efter nya partnerskap

Några av våra nöjda kunder