fbpx

Drönaruppdraget

Vi tar er till nya höjder, oavsett om det är drönarutbildning eller drönaruppdrag. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Profesionellt

Att flyga drönare är en ansvarsfull uppgift. Vi står för professionalitet oavsett om det är våra drönaruppdrag eller drönarutbildningar.

Prisvärt

Drönaren har demokratiserat flygfoto genom att göra det tillgängligt för alla. Det gillar vi och vill fortsatt bidra till genom att erbjuda prisvärda upplägg.

Pedagogiskt

Vi lägger stor vikt vid upplevelsen av våra utbildningar och försöker skapa så mycket värde som möjligt. Det ska vara enkelt att flyga rätt. 

Av drönarpiloter, för drönarpiloter

Allt började med ett brinnande intresse av flyg och fotografi. I takt med teknikens frammarsch har världsledande drönartillverkare kunnat erbjuda produkter med fantastiska möjligheter.

Inledningsvis flög och fotograferade vi för eget bruk. Efter ett par uppdrag åt vänner och bekanta insåg vi snabbt värdet i att kunna erbjuda både privatpersoner, företag och organisationer drönartjänster i olika former – DRÖNARUPPDRAGET föddes. 

Vår praktiska erfarenhet och branschkunnande har vi tagit med oss när vi paketerat och lanserat våra webbutbildningar för drönare. 

Klara, färdiga, flyg!