fbpx

Drönaruppdraget

Vi tar er till nya höjder, oavsett om det är drönarutbildning eller drönaruppdrag. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Profesionellt

Att flyga drönare är en ansvarsfull uppgift. Vi står för professionalitet oavsett om det är våra drönaruppdrag eller drönarutbildningar.

Prisvärt

Drönaren har demokratiserat flygfoto genom att göra det tillgängligt för alla. Det gillar vi och vill fortsatt bidra till genom att erbjuda prisvärda upplägg.

Pedagogiskt

Vi lägger stor vikt vid upplevelsen av våra utbildningar och försöker skapa så mycket värde som möjligt. Det ska vara enkelt att flyga rätt. 

Av drönarpiloter, för drönarpiloter

Allt började med ett brinnande intresse av flyg och fotografi. I takt med teknikens frammarsch har världsledande drönartillverkare kunnat erbjuda produkter med fantastiska möjligheter.

Inledningsvis flög och fotograferade vi för eget bruk. Efter ett par uppdrag åt vänner och bekanta insåg vi snabbt värdet i att kunna erbjuda både privatpersoner, företag och organisationer drönartjänster i olika former – DRÖNARUPPDRAGET föddes. 

Vår praktiska erfarenhet och branschkunnande har vi tagit med oss när vi paketerat och lanserat våra webbutbildningar för drönare. 

Klara, färdiga, flyg!

Är du som jag och vill bredda ditt företags utbud av inspektionstjänster eller andra drönartjänster, så är denna utbildning mycket bra. Speciellt om du har hundra bollar i luften och verkligen behöver styra din egen studietid.

Anders Kälförs
Stockholm

Bra kurs ! Gillar möjligheten att lyssna på lektionerna. Bra och informativa filmer om dom olika praktiska momenten. Bra också att kunna repetera informationen inför och efter prov hos Transportstyrelsen.

Sven Lunnegård
Privatflygare

Gjorde en utbildning i ämnet innan provet vilket klart underlättar när man sen gjorde provet på Transportstyrelsen, så man får flyga säkert! Bra informativ kurs samt bra att först kunna läsa igenom frågorna och sen lyssna på dem.

Richard Nyberg
Konsult och besiktningsman