fbpx

Drönaruppdrag

Film och fotografering med drönare

Drönaruppdrag för privatpersoner

Det finns många goda skäl till att som privatperson använda sig av drönare för olika typer av drönaruppdrag och ändamål. Med hjälp av drönarens kamera kan man fotografera och filma från vinklar ovan. Drönaruppdraget hjälper bland annat dig som privatperson med:

Flygfoto

Vi hjälper dig att fotografera mark, hus och fastigheter med hjälp av drönare.

Dokumentering

Passar bra vid större händelser såsom bröllop, kalas eller andra tillställningar.

Drönarfoto & film

En bra tjänst för dig som vill förverkliga film och foto på ett objekt såsom båt eller bil.

Drönaruppdrag för företag

Det finns många goda skäl till att som företag använda sig av drönare för ta fram unikt material i form av fotografering eller filmning. Detta kan öka intjäning eller effektivisera ert arbete i stort.

Drönaruppdraget hjälper bland annat företag av typen:

Byggföretag

Drönartjänster för byggföretag som vill utföra inspektioner av en pågående byggnation, besiktning av en befintlig verksamhet eller mer specifikt tak och ventilation. Då lämpar sig drönare perfekt.

Fastighetsförmedlare

Drönaruppdrag för fastighetsförmedlare som behöver ta fram professionellt foto- och videomaterial till försäljning av ett objekt, drönarfoto ger nya perspektiv som ökar chanserna till lyckad försäljning.

Reklam och media-byråer

Drönaruppdrag för byråer som är i behov av material till något av sina uppdrag, typiskt nog flygfoto eller olika typer av filmsekvenser. Vi ger er perspektiv som engagerar.

Eventföretag och arrangemang

Här kan det handla om att exempelvis dokumentera en tävling, lopp eller annan typ av tillställning såsom festival. Med hjälp av drönare kan man få unikt material i form av drönarfoto och film som kan användas till exempelvis hemsida och marknadsföring.

Mötet

Vi börjar med att diskutera ert unika behov och förväntningar. Detta möjliggör att vi kan skräddarsy drönaruppdraget. Vi stämmer av löpande för att ni ska vara nöjda med drönarmaterialet.

Uppdraget

Vi tar fram det drönar foto- och filmmaterial vi kommit överens om utifrån behovsanalysen. Vi strävar alltid efter att vara professionella, prisvärda och personliga.

Leveransen

Vi levererar drönarmaterialet vi tillsammans kommit överens om. Ert behov styr, oftast sker leveransen samma dag för att ni som kund ska bli nöjda. Det ska vara enkelt att vara kund hos oss.

Organisationer och föreningar

Likt i fallen ovan med privatpersoner och företag finns många goda skäl till att som organisation eller förening använda sig av drönare för att främja ert verksamhets syfte. Med hjälp av drönare ger vi er nya perspektiv och tillhandahåller drönarfoto och film skräddarsytt efter ert unika behov.

Bostadsrättsföreningar

Har numera i regel en hemsida som är skyltfönstret utåt på internet. Drönaruppdraget kan ta fram snyggt material till er hemsida i form av drönarfoto och film över er fastighet. Nytt perspektiv från ovan.

Idrottsföreningar

Här kan det handla om att foto en föreningslokal med drönare eller att dokumentera en tävling eller evenemang som arrangeras. Genom fota och filma med drönare får nya nya perspektiv.

Några av våra nöjda kunder

entrance-logo-black
JKPGFAST_logo2_color-webb
hisingen-runt
Image-2
entrance-logo-black
JKPGFAST_logo2_color-webb